9 op 10 betaalt teveel voor de zakelijke verzekeringen

Of je nu een starter bent als zelfstandige of al jaren je eigen bedrijf leidt, een check-up van jouw zakelijke verzekeringen is altijd een goed idee. Voor een gezonde business is het zelfs aan te raden om dit elk jaar te doen. Denk bijvoorbeeld aan de Bedrijfsautoverzekering, Brandverzekering, Pensioenen, Aansprakelijkheidsverzekering, Ongevallenverzekering, Gewaarborgd inkomen, Arbeidsongevallen, Diefstal uit bedrijf etc..

Via onderstaand scherm kun je een gratis en vrijblijvende Check-Up en Risicoanalyse aanvragen van al je zakelijke- en pensioenverzekeringen (bijv. VAPZ en IPT) via een gekwalificeerde tussenpersoon in jouw buurt en je krijgt gegarandeerd een goed advies en bijna altijd betere voorwaarden.

Selecteer op welke zakelijke onderdelen je een Check-Up wenst en geef onder 'huidige verzekering' aan bij welke maatschappij je de meeste polissen hebt lopen. Indien een maatschappij niet voorkomt op de lijst, dan kun je dit in opmerkingen aangeven.

Check nu je verzekeringen als zelfstandige, zaakvoerder of bedrijfsleider en je wordt spoedig gecontacteerd.OnderwerpUw huidige verzekering
Zakelijke pensioenen
Zakelijke verzekeringen
Overige vragen/opmerkingen:

Stel een vraag
1000 characters left
Add files